MOBIEL VERGADEREN

Mobiel vergaderen: telefonisch dus voordelig en effectief.

Mobiel vergaderen is efficiënter, voordeliger en flexibeler dan fysiek vergaderen op een vergaderlocatie. U verliest zo minder tijd door files en u weet direct of er een deelnemer afwezig is door ziekte of andere redenen. De anderen zijn dus niet voor niets naar een vergaderlocatie gereden waardoor er tijd en geld verloren is gegaan.

Virtueel vergaderen:

Voor slechts € 0,09 per minuut is het mogelijk om vanaf een mobiele telefoon mee te doen aan een virtuele vergadering. Mobiel vergaderen werkt 7×24 en iedere deelnemer in Nederland kan deelnemen. De beheerder van de vergadering bepaalt zelf de pincode en geeft deze door aan alle deelnemers.

Bellen vanaf mobiel naar een 0900 nummer:

Op 1 juli 2013 is er een nieuwe regel in werking getreden waardoor de hoge mobiele toeslag voor het bellen naar 0900 nummers is afgeschaft. Dit geldt voor telefoongesprekken naar 088, 0900 en niet-geografische nummers. Dit betekent dat het mobiel bellen naar een 0900 nummer net zoveel gaat kosten als bijvoorbeeld bellen naar een 010-nummer.
Echter heeft u het bellen naar een geografisch (020- 010- etc.) in uw bundel, dan betaalt u dus niets extra voor het bellen naar een 0900 nummer, maar slechts de € 0,09 incl BTW.

Hiermee wordt ook het bellen naar het buitenland met een 0900 nummer dus zeer interessant vanaf mobiel. Zie hier een voorbeeld.

Zie hier meer over de gepubliceerde beleidsregel van de OPTA: klik

voordelig mobiel vergaderen